... miluju paštiku s brusinkami ...
... a tak tedy další pokus ...
... s menším podílem vepřových jater ...
... minule jsem totiž nebyla až tak úplně spokojená ...
... také místo bůčku vepřový lalok ...
... paštiky s ním jsou takové jakoby mazlavější, paštikovější ...
... prostě se mnohem lépe mažou na chleba ...
... jen tedy nevím, z čeho budu dělat paštiky dál ...
... malé řeznictví, od kterého jsem lalok kupovala, totiž zkrachovalo ...
VEPŘOVÁ PAŠTIKA S BRUSINKAMI
1 kg vepřového laloku
0,45 kg vepřových jater
0,85 kg vepřové krkovice
4 lžičky Podravky Natur
4 lžičky grilovacího koření bez soli (Davídkovo koření)
4 větší cibule
2 velká jablka
200 g zavařených brusinek
... nahrubo pokrájet ...
... program SLOW COOK - LOW na 12 hodin ...
... po menším zchladnutí rozmixovat tyčovým mixerem ...
... nakonec vmíchat brusinky ...
... paštika už je dávno snědená ...
... a byla moc dobrá, jen maličko tučnější ...
... nic pro letní stravování, na zimu však ideální ...
Žádné komentáře:
Okomentovat