středa 16. července 2014

A zase ty taštičky

Pokračuju v likvidaci knoflíkových a dírkových lég odstřižených z použitých povlečení nakoupených na burze, první část můžete zkouknout TADY. Abych pravdu řekla, pruhů neubývá a neubývá.

Tentokrát jsem se pustila do těch v hnědých tónech.

Nejprve romanticky zasněná sada z měkkoučkého flanelu pro dámu v nejlepších letech. Obsahuje nepostradatelné pouzdro na brýle a minitaštičku třeba na léky ;o))
Pouzdro na brýle má rozměry 19,5 x 10 x 1,5 cm a je vypodloženo hodně silným vatelínem. Taštička pak má rozměry 13 x 7 x 5,5 cm.


Pro dámu, která k výše uvedenému potřebuje ještě taštičku na šminky, je předurčena sada hnědobílá. Opět obsahuje pouzdro na brýle o rozměrech 19,5 x 10 x 1,5 cm, malinkou taštičku o rozměrech 13 x 8 x 5 cm, větší taštička má rozměry 19 x 10,5 x 6 cm.


Z měkoučkého flanelu v zasněných barvách vznikly ještě 2 minitaštičky. Mají rozměry 14 x 8 x 5 cm. Na nich jsem si vyzkoušela trošku jiný způsob šití rohů a uplatnila tak kokosové knoflíčky ve tvaru medvídka. Byla to docela piplačka.


No a nakonec ještě 5 dalších minitaštiček s rozměry 12 x 7 x 4 cm respektive 12 x 6 x 4 cm. Jelikož jezdci k zipu kvapem ubývají, mají tentokrát jen jeden dozdobený přívěskem andělíčka.


Abych pravdu řekla, více se mi líbí ty se dvěma jezdci a stužkami.

A k čemu jsou dobré takové minitaštičky?
Jak už bylo řečeno jako příruční minilékárnička pro nezbytné léky, případně náplasti.
Vejde se do nich rtěnka a tvářenka.
Použít se dají také na tampóny.
A co do nich uložit třeba flešky nebo paměťové karty?

Žádné komentáře:

Okomentovat