středa 21. srpna 2024

Kuřecí paštika provensal

... dělám si pořádek v restech ...
... a že jich teda je ...
... dnes došlo na již dávno snědenou kuřecí paštiku ...
... nějak nejsou lidi, kteří by upravili fotky ...
 
KUŘECÍ PAŠTIKA S PROVENSÁLSKÝMI BYLINKAMI
 
1 kg vepřového laloku
0,9 kg kuřecích stehen
0,6 kg kuřecích jater
0,2 kg uzeného špeku bez éček
4 lžičky Podravky Natur
1 balíček provensálských bylinek bez soli
(Vitana - série koření Kateřiny Winterové)
4 velké cibule
3 hrušky

... vše pokrájet vcelku nahrubo a šup s tím do malého hrnce ...
... zapnout hrnec na program SLOW COOK - LOW na 12 hodin ...
... dále jako u všech ostatních mých paštik ...
 




... paštika mi fakt moc chutnala ...
... spolu s králičí můj favorit ...

Žádné komentáře:

Okomentovat