... dnes exkurze do archivu mých začátků s pomalým hrncem ...
... třetí počin po kuřecím vývaru a trhaném krůtím mase ...
... inspirace z knihy Loudavé vaření ...
... recept jsem si upravila dle svého ...
... vynechala jsem cukr a skořici a červené víno nahradila moštem ...
KUŘE NA JABLKÁCH S BRUSINKAMI
dvě balení kuřecích stehenních řízků (Farma rodiny Němcovy) - něco málo přes kilo
mořská sůl
hořčice s medem
cca osm jablíček nakrájených na kostky (aby zakryly dno)
balení sušených brusinek
půl litru jablečného moštu (Jablečný svařák nealkoholický z Moštárny Louny)
program SLOW COOK - LOW na 4 hodiny
... kdo má rád kombinaci masa a ovoce, doporučuju ...
... měkoučké rozpadající se masíčko ...
... příjemně nasládlá omáčka ...
... jablka se sosem lze nechat tak, ale možno též rozmixovat na omáčku ...
... jen brusinky byly na můj vkus spíše rozvařené - příště asi nahradím brusinkovým kompotem nebo zavařeninou ...
... výtečné třeba na chlebu ...
... možno dát do skleniček na potom ...
... pokud chcete uchovat déle, asi je lepší zasterilovat ...
... je to však natolik žravé, že sníte obratem ;o)) ...
Žádné komentáře:
Okomentovat